|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 
Noticias y novedades

TARJA VISA VOLVO CARS

02/02/2018
Tenim el plaer d'anunciar als nostres clients el llançament de la nova TARGETA VOLVO CARS. Es tracta d'una targeta bancària cobranding VOLVO-VISA que inclou un programa de finançament gratuït per al client final fins a 6 mesos sense interessos en la Xarxa de Concessionaris Volvo. La targeta és totalment GRATUÏTA durant el període de vigència del programa, sense càrrecs ni sorpreses.

Avantatges i condicions de la Targeta VISA VOLVO CARS:

o Crèdit sense interessos per al client final, TAE 0%, a 3 i 6 mesos
o Sense càrrec d'obertura ni interessos per al client
o Targeta gratuïta durant el període de vigència del programa
o Rebrà mensualment detall de les operacions realitzades amb la seva targeta així com comunicació de les diferents promocions de Volvo.

Característiques Targeta VISA VOLVO CARS:

• Sense necessitat de canviar de banc
• Línia de crèdit basant-estudi financer del client (aquest estudi només es realitzarà la primera vegada que sol·liciti pagar el seu crèdit, no sent necessari en les següents sol·licituds; l'únic requisit és tenir la Targeta VOLVO activada i en vigor).
• Mitjà de finançament en univers VISA
• Possibilitat de retirar diners en efectiu en qualsevol caixer (màxim 300€ / dia)
• Possibilitat de sol·licitar descarregar a compte corrent i disponible a les 48h.
• Inclou assegurança de Protecció a les compres, assegurances de robatori i pèrdua de targeta
• Tecnologia amb microxip
• Dues possibles maneres de pagament de la despesa generada amb l'ús de la targeta:

1) Pagament finançat (Revolving): Vostè paga mensualment un% de la seva línia de crèdit (entre el 3.5% i el 33%) o una quantitat fixa que triï i que es pot modificar sempre que es vulgui. A més, hi ha la possibilitat d'ajornar la seva quota de pagament dues vegades l'any. Aquest tipus de modalitat de pagament està subjecte a interessos.

Beneficis addicionals Revolving: Devolució de part dels pagaments realitzats -> 10% de descompte en totes les compres realitzades amb la seva targeta VOLVO CARS, que vostè acumularà per a futurs usos en el món de VOLVO.
Nota: l'import màxim a retornar a cada client serà de 20€/mes.

2) Pagament a final de mes: totes les disposicions de la targeta realitzades durant el mes, es facturen en un únic venciment al terme d'aquest mes. Aquest tipus de pagament no està subjecte a interessos.

La targeta s'envia per defecte en format de pagament ajornat (Revolving) i vostè pot triar lliurement la forma de pagament i canviar d'un a un altre en qualsevol moment.

El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificaciones