|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 

Nou V90 Cross Country

Aventura amb estil

Imagen nuevo Volvo V90 Cross Country
Deixa'ns les dades, t'informarem sense cap compromís

Nom
Telèfon
Email
política de protecció de dades

Línies luxosament netes, impressionants prestacions en aquest tot terreny, i tot sota qualsevol clima. El nou V90 Cross Country està dissenyat per permetre fer més de tot allò que realment t'apassiona.

Força visible
L'artesania i el disseny escandinau s'enfronten amb tot tipus de camins i a totes les condicions climatològiques adverses possibles. Uns pneumàtics grans i un espai més elevat amb el terra et donaran tota la confiança per enfrontar-te amb qualsevol terreny. Una placa frontal i unes extensions dels arcs de les rodes, en color charcoal (disponible en altres colors), es barregen a la perfecció amb el parafangs.

Sempre al control
La carretera comença a retorçar com una serp al llarg de la muntanya i llavors recordo una conversa que vaig tenir amb Mattias Davidsson, expert en dinàmica de Volvo Cars, abans de començar aquest viatge. Em va explicar el que fa a aquest cotxe tan especial: 'La suspensió, lleugerament més suau i amb més recorregut del V90 Cross Country, dóna com a resultat un alt nivell de confort. Però el que és realment increïble és la manejabilitat tan estupenda que posseeix. hem aconseguit el perfecte equilibri entre agilitat i confort.'

El nostre camí ens aparta de les principals carreteres i ens convida a moure'ns entre el meravellós paisatge que tenim per davant. Això vol dir creuar rocoses formacions, senders de grava, rius de corrent ràpid i pendents que tallen la respiració. Un mapa 3D del Sensus Navigation, desplegat verticalment i fàcil de llegir, ens confirma el remot que està aquest paratge.
Fem servir el selector de mode de conducció, i vam canviar de la manera Dynamic a la manera Off-road. El V90 Cross Country ens mostra llavors un caràcter notablement diferent.

Pregunta a l´equip comercial.
El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificaciones