|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 

NOU VOLVO XC40. EL SUV COMPACTE DE VOLVO

Volvo XC40
Deixa'ns les dades, t'informarem sense cap compromís

Nom
Telèfon
Email
política de protecció de dades

Presentem el nou Volvo XC40

el SUV compacte ple d'innovacions.

Amb un disseny expressiu, emmagatzematge enginyós i tecnologia intel·ligent. Fet per a la vida urbana

El Volvo XC40 és un nou tipus de Volvo que, però, es manté fidel a la forma en què hem dissenyat sempre els nostres vehicles: pensant en tu. Disseny i innovació per fer la teva vida més agradable i menys complicada.

Actualment es comercialitza en 2 motoritzacions: D4 AWD 190cv (dièsel) i T5 AWD 247cv (gasolina), tots dos amb caixa del canvi automàtica de 8 velocitats

Adjuntem especificacions perquè pugueu veure les mesures del Xc40:

Volum de càrrega, inclòs l'emmagatzematge sota terra: 460 litres.

 

CARE BY VOLVO

En Volvo sempre hem pensat en les persones, així que vam reinventar el món de l'automòbil, perquè recuperis temps i qualitat de vida.

Care By Volvo és un nou servei de Volvo, on tenir un vehicle serà tan fàcil, clar i senzill com tenir un telèfon: una tarifa mensual d'àmbit nacional prèviament negociada que a més donarà dret al lliurament d'un vehicle nou cada 24 mesos.

Cuidem de tu i tenim cura del teu cotxe:

Hem dissenyat una sèrie de serveis i experiències que milloren la teva vida fora del cotxe: assistent personal telefònic, babysitter, servei de farmàcia a domicili, entre altres opcions, a la teva disposició per al que necessitis. També podran beneficiar-se d'aquests serveis teus familiars (cònjuge, fills menors d'edat, pares i sogres majors de 70 anys). I, a més, tenim cura del teu cotxe. Per una quota mensual i fins que finalitzi el teu contracte, tindràs un Volvo amb tots aquests serveis inclosos: Volvo Assistance, servei de manteniment integral del vehicle, ITV i reparacions, pneumàtics, Programa de Mobilitat Volvo, segur ... És fàcil, només has que connectar-te a Internet, triar el teu model Volvo i configurar-lo com prefereixis. By suscpription.

Configura el teu nou Xc40 a Ronda 15. Ja tenim disponibles els preus i equipaments.
Sol·licita informació al nostre equip comercial. ¡Aconsegueix la teva Nou Xc40 el primer!

 

El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificaciones