|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 

XC60 D3 Premium EDITION DES 34.950 €*

L'XC60 ofereix una veritable aparença escandinava

*) Volvo XC60 D3 Momentum 110kW (150CV) canvi manual; P.V.P. recomanat per a Península (excepte Extremadura) i Balears des 34.950 €. (IVA, transport, aportació del fabricant i la Xarxa de Concessionaris i impost de matriculació inclosos). Consum mixt (l / 100 km) de 5,0 a 7,8; Emissions CO2 (g / km) de 131g. a 181g.

Preu vàlid per a unitats finançades sota la marca Volvo Car Financial Services ® (pertanyents a Volvo Cars Group) a través de Banc Cetelem S.A.U A-78.650.348, amb un import mínim a finançar de 29.000 €. Durada mínima 48 mesos. Permanència mínima 24 mesos. Inclou Assegurança de vida, Incapacitat Permanent, Incapacitat Temporal i / o Desocupació contractats amb Cardif Assurance Vie i Cardif Assurances Risques Divers, Sucursals a Espanya. Clau DGS E-129 i E-130, respectivament amb la mediació de Banc Cetelem, S.A.U., operador de Banca Assegurances Vinculat inscrit en el Registre Especial de Mediadors d'Assegurances amb el número OV0046. Disposa d'assegurança de responsabilitat civil professional i satisfà el requisit de capacitat financera. Subjecte a l'aprovació de Banc Cetelem. Consulta asseguradores amb les que Cetelem ha subscrit contracte d'agència en www.cetelem.es/seguros. Oferta vàlida per a persones físiques i per a vehicles venuts abans del 30 de setembre de 2018.

El vehicle mostrat podria no coincidir amb el ofert.
Volvo XC60

Presentem la seguretat del futur en el millor SUV

El nou SUV Premium ve equipat amb els sistemes de seguretat més avançats per fer de la conducció tot un plaer.

El Sistema de Frenat Automàtic (City Safety) actua com el teu copilot, sempre tenint cura de tu. En el nou XC60, el City Safety detecta altres cotxes, persones, ciclistes -fins i tot animals- al voltant del vehicle. El sistema actualitzat City Safety també inclou el Suport de Direcció, que s'activa quan la frenada automàtic, per si sol, no ajudés a evitar una possible col·lisió. Tota la tecnologia i innovació per a la teva SUV Premium.

El Volvo XC60 és elegit com a vehicle més segur de les proves Euro NCAP 2017

El premi Euro NCAP arriba per al XC60 just després de ser nomenat Vehicle de l'any 2017-2018 al Japó. El XC60 també es va alçar amb els premis Car Tech 2017 del Regne Unit al Vehicle més segur, la Millor tecnologia de seguretat i el Millor sistema de navegació per satèl·lit; així mateix va ser coronat SUV de luxe de l'any en els premis britànics Professional Driver al Vehicle de l'any 2017.

Fort i elegant. Dissenyat a Suècia

Exterior destaca per la seva figura atlètica i per una qualitat subtil i intemporal. Una composició magistral de l'arquitectura ben resolta i la tecnologia més recent - tot perfectament combinat per crear el teu SUV de luxe. Una veritable experiència escandinava.

Còmode i divertit

La suspensió pneumàtica proporciona una combinació perfecta de confort i control. Aconsegueix una conducció suau, sigui quina sigui la superfície, mantenint estable el nivell del cotxe ...

Per a qualsevol terreny

Generós espai a terra amb els seus 216mm. El XC60 pot gestionar qualsevol situació. Des d'una autopista ràpida a les mateixes carrers de la ciutat.

Disseny escandinau

Escultura atlètica amb una qualitat subtil, intemporal. Una graella amb una sensació tridimensional i un impressionant i poderós capó.

Deixa'ns les dades, t'informarem sense cap compromís

Nom
Telèfon
Email
política de protecció de dades
El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificaciones