|  
CastellanoCatalà
Ronda 15
 
 
Volvo XC90

Ha arribat ja el més luxós i intuïtiu SUV mai fabricat.

Volvo XC90

Coneix la nova cara de Volvo a Ronda 15.

Deixa'ns les dades, t'informarem sense cap compromís

Nom
Telèfon
Email
política de protecció de dades

PODER SUBTIL

El Nou XC90 irradia autoritat i prestigi. Posseeix una gran presència a la carretera, entre altres coses pel seu disseny escandinau, ... sorprenentment subtil

 

FARS EN FORMA DE MARTELL DE THOR

Si el Nou XC90 té un rostre característic i segur, és gràcies als seus exclusius fars en forma de martell de Thor. Aquestes llums diürns aporten al vehicle una identitat inconfusible fins i tot a grans distàncies

 

ACABAT ÚNIC

Les llums del darrere del Nou XC90 llueixen en un distintiu color vermell. En lloc de les clàssiques llums posteriors en horitzontal, fem servir línies verticals per donar un aspecte més poderós i dret al vehicle.

 

POSTURA MUSCULOSA

Les extensions dels passos de roda, proporcionen al Nou XC90 una aparença més ampla i potent. Per afegir un efecte visual de major musculatura des del lateral, el nou XC90 inclou una gamma de llantes de fins a 22”.

 

VERSIÓ R-DESIGN

  

PASSIÓ PER LA CONDUCCIÓ

Conèixer la versió més esportiva i dinàmica del nou XC90. Expressa la teva passió per la conducció. Destaca per les seves opcions atractives com la graella davantera amb malla R - Design, spoiler frontal, fars LED, tubs d'escapament dobles integrats, tapisseria nubuck / cuir nappa r - design amb seients esportius contour, volant de cuir r-design amb lleves, pedals esportius, rails de sostre integrats en alumini brillant i llantes d'aliatge 5 radis gris mat tall diamant de 20 ". El xassís completament nou i la selecció de motors Drive-E que ofereixen fins 400CV es combinen per crear una experiència de conducció veritablement dinàmica i excepcional.

 

TAULA DE MOTORS I CONSUMS

Motor

Combustible

Potència

Par màxim

Consum / Emissionss

D4

Diésel

190 CV

400 Nm

No determinat

D5

Diésel

225 CV

470 Nm

5,8 l/100 km // 152g/km de CO2

T5

Benzina

254 CV

350 Nm

No determinat

T6

Benzina

320 CV

400 Nm

8 l/100 km // 186g/km de CO2

T8

Benzina / hibrid

400 CV

640 Nm

2,7 l/100 km // 64g/km de CO2

 

DISSENY SUEC

  

NET I ORDENAT, AMB ESPECIAL ATENCIÓ PELS DETALLS

Les nostres últimes tecnologies implementades juntament amb el treball artesanal fet a mà a l'interior, es combinen per crear una experiència de conducció tan intuïtiva com plaent. El Nou Volvo XC90 combina els millors materials com el cuir suau i la fusta, amb innovacions avantguardistes.
Amb el Nou Volvo XC90, redefinim el luxe d'un SUV, sent elegants i intuïtius, començant des de l'interior per passar després a l'exterior.

 

INTUÏTIU MANEIG

És l'únic SUV on el disseny és una forma de vida, no un luxe. Moltes de les principals funcions de la pantalla tàctil del XC90, com el sistema de so, la calefacció o el mateix sistema de navegació, són de disseny típicament suec, destacant per la seva intuïtiu maneig.

 

MATERIALS NATURALS

El disseny suec és noble usant els més excepcionals materials naturals. Exigim el màxim perquè no anem a renunciar a la qualitat. Una de les fustes que utilitzem és la de bedoll flamejant, només localitzada en els remots boscos del nord de Suècia i Rússia. El seu nom prové del distintiu dibuix de les seves vetes que són resultat de les temperatures extremes i els forts vents.

 

INTERIOR LUMINÓS I ACOLLIDOR

L'interior de l' XC90 és tranquil i relaxant. Barreja autèntics materials naturals com el cuir suau, la fusta de bedoll o els bonics detalls amb tall de diamant fets a mà que trobem en alguns comandaments de control.

 

SEIENTS EXCEPCIONALS

Els seients són increïbles i funcionals, aportant gran suport al teu cos .
Utilitzem cuir Nappa en els nostres vehicles premium, fent amb això uns seients suaus i naturals. Aquestes tapisseries no només són millors sinó que tenen una vida més llarga .
El cuir és sotmès a diferents proves d'abrasió, de força , flexibilitat i resistència . Finalment el cuir és enviat als fabricants de seients de Volvo on són allà tallats, tintats i cosits a mà per assegurar la màxima qualitat.
Els seients de cuir del XC90 inclouen un treball artesanal molt important . Volvo utilitza dos tipus de cuir: cuir estàndard i cuir Nappa , els dos suministrats per Bridge of Weir a Escòcia.

 

AIRE SUEC

El nostre nou Sistema de Qualitat d'Aire utilitza sofisticats filtres de carbó actius per netejar tot l'aire entrant així com l'aire que circula dins de l'habitacle. Un sensor determina el nivell de brutícia de l'aire, i si aquest nivell arriba a un alt nivell, tanca els conductes i fa circular l' aire de l'interior. L'aire resultant és tan net, que és com respirar una mica del sabor de Suècia cada vegada que condueixes. Hem introduït quatre zones climàtiques perquè puguis aconseguir àrees amb temperatura independent per a les quatre places principals del vehicle.

 

CONEXIONS INTUITIVES

Simplement toca la pantalla o fes servir la veu per utilitzar les funcions d'entreteniment i informació del vehicle.

Senzill, clar, intuïtiu. disseny suec. Els enginyers de Volvo reinventen la manera en què el conductor pot interactuar amb el vehicle, reemplaçant botons i interruptors per una pantalla tàctil, un display head-up i controls situats al volant. El més avançat que hem dissenyat pensant en tu.

Sensus és la nostra original manera de permetre't comunicar instintivament amb el teu vehicle i de connectar amb el món digital. Sensus ofereix al conductor una interfície intel•ligent, una navegació intuïtiva així com accedir a cada viatge a l'ajuda pertinent, a la informació i l'entreteniment.

Pantalla tàctil col•locada verticalment a l'habitacle. Això té molts beneficis. L'avantatge del format vertical és, per exemple, que amb un mapa pots veure més superfície de la ruta a seguir. I quan tens una fila de llistes, pots veure moltes més a la pantalla, sense haver de lliscar cap avall.

A la pantalla, pots utilitzar les càmeres 360 graus per proporcionar-te una vista aèrea del vehicle i aconseguir així una conducció al teu XC90 més fàcil i més relaxant. Pots fins i tot acostar o allunyar amb el zoom els mapes, utilitzant l'índex i el polze, de la mateixa manera que fas amb la teva tablet.

 

CONTROL PER VEU

El Sistema de control per veu pot entendre un missatge de veu natural. El sistema permetrà al conductor, amb només pressionar un botó, posar-se al comandament del vehicle per programar la navegació, reproduir una cançó, trucar a algú o pujar la calefacció. Pots fins i tot utilitzar sobrenoms per trucar als teus grups favorits. Només has de dir: " Ponme el Boss ", i abans que te n'adonis Bruce Springsteen estarà sonant en el teu equip.

 

CONNECT

El Volvo XC90 inclou funcionalitats que van des d'aplicacions per a música en streaming integrades en el núvol a la capacitat d'utilitzar dispositius iOS d'Apple a la pantalla tàctil. Pots utilitzar apps per localitzar música en el núvol o convertir el teu vehicle en un punt d'accés Wi - Fi a bord.

 

APPLE CAR PLAY A L´INTERIOR

Gaudeix ara del sistema operatiu a la pantalla tàctil de 9 polzades i accedeix a iTunes, contactes, Apple Maps, iMessage i fins i tot a Siri. Connecta el teu iPhone 5 o versió inferior i interactua amb tot això a la gran pantalla vertical, convertint-se en una part integrada de l'experiència Volvo. El sistema operatiu es converteix en el controlador de moltes de les opcions del vehicle que passen a controlar-se amb un simple clic d'un botó o pel so de la teva veu. Siri es converteix d'aquesta manera en el perfecte assistent de conducció, permetent controlar el teu iPhone a través de la teva veu. Simplement pressiona l'activació per veu al volant i Siri es posarà en funcionament.

 

COMPLETA SEGURETAT

El Nou Volvo XC90 és el referent del nostre compromís ja llegendari amb la teva seguretat. Per a nosaltres, ja no n'hi ha prou amb protegir-te en cas d'una col•lisió - busquem igualment i en primer lloc ajudar-te a prevenir col•lisions abans que ocorrin. A aquest nou enfocament en diem IntelliSafe.

 

CITY SAFETY

Ajuda a evitar col•lisions a velocitats inferiors als 50Km/h, i a mitigar-lo a velocitats superiors, funcionant de dia o de nit. El sistema City Safety escaneja el que tens davant a la recerca d'altres vehicles, ciclistes o vianants sense importar les condicions adverses.

 

CINTURONS DE SEGURETAT PRE ACTIUS

Amb el nostre avançat cinturó retràctil reversible (ERR) ajustem els cinturons abans que hi hagi un possible impacte. El sistema funciona en diferents escenaris que inclouen: una col•lisió frontal, una col•lisió posterior, una frenada violenta i la sortida a la cuneta o sobre un terreny escarpat. El cinturó es reajustarà automàticament després de la seva activació un cop que el perill ha passat.

 

SEGURETAT PASSIVA

La protecció d'aquells que viatgen dins dels nostres vehicles ha estat des de sempre la nostra prioritat. El nou XC90 s'ha fet literalment més fort en tots els sentits, fent un ús més extensiu d'acer al bor en calent, que representa un 40% del pes total de la carrosseria. Això suposa aproximadament cinc vegades més que a la primera generació del XC90.

Pack de seguretat de sèrie més complet. Inclou 2 tecnologies de seguretat, líders al món: un sistema de protecció en cas de sortida de la calçada i una funció de frenat automàtic a interseccions.

 

PROTECCIÓ EN CAS DE SORTIDA DE LA CALÇADA

La nostra solució es centra en mantenir els ocupants fermament en la seva posició i en la introducció d'una única funció de " absorció d'energia" al seient. Això contraresta les lesions de la columna vertebral, que tenen conseqüències greus i relativament freqüents en situacions d'accidents de sortida de carretera.

 

FUNCIÓ DE FRENADA AUTOMÀTICA EN INTERSECCIONS

Aquesta és una situació que en general pot donar-se tant en els encreuaments de zones urbanes amb trànsit dens com en carretera, en què els límits de velocitat són més elevats. El nou Volvo XC90 detecta un risc de col•lisió i frena automàticament per tal d'evitar o mitigar una col•lisió o les seves conseqüències en cas d'accident.

El seu concessionari oficial Volvo a Barcelona i Baix Llobregat
amb venda de vehicles nous i usats, recanvis, i servei de taller mecànic i taller xapa / pintura
 
  • Certificaciones